Gardénia a Spectrum Színházban

Gardénia a Spectrum Színházban

Vasárnap, február 26.-án délután 5 órától ismét Gardénia a Spectrum Színházban.

Négy nő. Négy különböző generáció. Anyák és lányaik, akik keresik a boldogsághoz vezető utat, miközben végigélik a huszadik század szinte teljes történetét – erről szól Elżbieta Chowaniec lengyel drámaírónő Gardénia című darabját.

Négy generációt ismerhetünk meg a nemzedékekre jellemző sajátos problémákkal, miközben saját sérelmeinkre is ráismerhetünk. Örökérvényű emberi problémák bontakoznak ki: párkapcsolat, csalódás, alkoholizmus, betegség, család, munka, gyermekvállalás, gyermeknevelés, anya-lánya kapcsolat. Rendre fény derül a dédanya, a nagyanya, az anya és a lánya sajátos kapcsolatára is. A kisiklott életek ismétlődő, bár egyéni modellje már-már sorszerű, mégis a darab legizgalmasabb kérdésfeltevése, hogy megállítható-e az átörökítés. Tudunk-e szeretettel és megértéssel gondolni elődeinkre, hogy az ő hibáikból és szenvedéseikből tanulva, tapasztalataikat kellőképpen felhasználjuk életünkben?

Rendező: Török Viola

Szereplők:

NŐ I. – Szász Anna

NŐ II. – Nagy Beáta

NŐ III. – Márton Emőke Katinka

NŐ IV. – Czikó Juliánna

Jegyvásárlás a www.biletmaster.ro oldalon, vagy helyszínen naponta 8:30 és 11:30 óra között, vagy az előadás kezdete előtt. Telefonos helyfoglalás 0744-301.875-ös telefonszámon lehetséges, naponta 8.30 és 18 óra között.