? Bereczky Sándor | https://bereczky.ro

Farsangi gyerekműsort szervez a Tompa Miklós Társulat

A farsang mindannyiunk számára a jókedv, a tréfa, a vidámság, a tánc, a zene, a mulatság ideje. Ez az időszak már a tél vége, a tavasz kezdete pedig a termékenység és a bőség időszakának kezdete. A móka, a mulatság megtöri a tél erejét, de a mulatság csak akkor lesz az igazi, ha gyerek és felnőtt közösen átengedi magát egy pillanatra a farsangi varázslatnak.

A Téli csodaházikó farsangi kiadásában a Tompa Miklós Társulat színészcsapata ismét ünnepi hangulatban várja a kicsiket és nagyokat január 31-én, vasárnap délelőtt 11 órától a színház Kistermébe, hogy a megújulás reményében egy pillanatra közösen a feje tetejére állítsák a világot.

Szereplők: Sebestyén Aba, Bálint Örs, Varga Andrea, Ördög Miklós Levente, Tollas Gábor, Varga Balázs, Fodor Piroska, Somody Hajnal, Kiss Bora, Korpos András. Projektvezető: Benő Kinga; Videó: Sebesi Sándor.

A gyerekműsort élőben, nagykorú kíséretében tekintheti meg a gyerekközönség. Egy kétszemélyes (1 gyerek + 1 felnőtt) jegy ára 19 lej; a szabadbérletek ebben az esetben nem érvényesek. A járványügyi szabályozások miatt korlátozott számú férőhely áll rendelkezésre, a belépés a járványügyi intézkedések szigorú betartásával történik. A Színház tájékoztatja az érdeklődőket, hogy az előadás jellege miatt, azt kizárólag magyar nyelven lehet majd követni.

Jegyvásárlás a Nemzeti Színház nagytermi jegypénztárában (nyitvatartás hétköznapokon 12 és 18 óra között, telefonszám: 0365 806 865), a helyszínen előadás előtt egy órával, valamint online a www.biletmaster.ro oldalon.

Bővebb információkért kövessék a Tompa Miklós Társulat honlapját (www.nemzetiszinhaz.ro), Facebook, valamint Instagram oldalát (https://www.facebook.com/tompamiklos;  www.instagram.com/tompamiklostarsulat).