Évadnyitó a Tompa Miklós Társulatnál

Évadnyitó a Tompa Miklós Társulatnál

A Marosvásárhelyi Nemzeti Színház Tompa Miklós Társulata 2021. augusztus 20-án a társulat tagjaival 77-dik évadát nyitja meg. A színház nagytermi jegypénztára már megnyitotta kapuit, ahol hétköznapokon 9 és 19 óra között, valamint előadások előtt egy órával várja színházkedvelő közönségét.  

Első két vendégelőadására, a 8. Vásárhelyi Forgatag keretén belül megvalósuló produkciókra már kaphatók jegyek. A Duna Művészegyüttes SZERELMÜNK, KALOTASZEG című előadása augusztus 27-én, pénteken két alkalommal, 15:00 illetve 19:00 órától, míg a Kolozsvári Magyar Opera augusztus 28-án, szombaton 17:00 órától a MARICA GRÓFNŐ című operettel vendégszerepel a Marosvásárhelyi Nemzeti Színház nagytermében. Az előadásokról bővebb információk a színház honlapján valamint Facebook-oldalán olvashatók. Online jegyvásárlásra a biletmaster.ro/ oldalon, személyesen kizárólag a nagytermi jegypénztárnál van lehetőség.

A színház felhívja az érdeklődők figyelmét, hogy bérletes nézői kedvezményes áron tekinthetik meg előadásait. A 2021/2022-es évadban a Tompa Miklós Társulat augusztus 23-ától kezdődően a következő bérletajánlattal várja közönségét:

A BERNÁDY GYÖRGY mecénásbérlet érvényes a Tompa Miklós Társulat összes bemutatójára, továbbá garancia arra, hogy tulajdonosa összes színházi rendezvényről elsőként értesül. A mecénás a színház kiemelt támogatója.

A KEMÉNY JÁNOS bemutatóbérlet érvényes a Tompa Miklós Társulat nagytermi előadásainak bemutatójára.

A bérletajánlatban továbbra is szerepelnek a SZABADBÉRLETEK, amelyek nincsenek előre meghatározott dátumhoz, időponthoz kötve és nem helyreszólóak. A 4 és 6 egységes szabadbérletek az évad során – a bemutatók és vendégelőadások kivételével – felhasználhatók a Tompa Miklós Társulat repertoárján lévő nagytermi, kistermi vagy underground termi előadások megtekintésére.

Az új évad előadáskínálatáról illetve további programjairól  a Tompa Miklós Társulat hamarosan értesíti nézőit.