Erdő - Komédia a Csíki Játékszín műsorán

Erdő – Komédia a Csíki Játékszín műsorán

A Csíki Játékszín június 7-10. között három alkalommal játssza Alexandr Nyikolájevics Osztrovszkij Erdő című komédiáját. Június 7-én, szerdán a Don Juan bérletes nézők, június 8-án, csütörtökön pedig az Antigoné bérletesek tekinthetik meg az előadást. A sorozatzáró előadást június 10-én, szombaton a Tiborc bérletesek nézhetik meg. Mindhárom alkalommal 19 órától kezdődnek az előadások. A fennmaradó helyekre érvényesíthetik bérleteiket mindazok, akik korábban elmulasztották megtekinteni a produkciót, ugyanakkor jegyek is válthatók. Helyfoglalásra a 0266-314472-es vagy a 0751-039026-os telefonszámokon van lehetőség.

Az Erdő főszereplője, Gurmizsszkaja vidéki földbirtokosnő, s bár nem színházi ember, az életben mégis igazi rendezőnek bizonyul, saját happy endjének megfelelően szőné az események szálait. Váratlanul feltűnik rég nem látott rokona, aki titkolja, hogy színész. Látszat és valóság, felszín és igazság, színház és mindennapok körül forog Osztrovszkij komédiája. Vajon ki nevet a végén? Kié lesz a siker? Kié a boldog befejezés?

Alexandr Nyikolájevics Osztrovszkij: ERDŐ (komédia két részben)

szereplők:Gurmizsszkaja: Szabó Enikő, Akszjusa: Sándor Anna, Szomorov: Veress Albert, Vigov: Kányádi Szilárd, Voszmibratov: Giacomello Roberto, Pjotr: Puskás László, Bulanov: Vass Csaba, Karp: Fülöp Zoltán, Ulita: Bartalis Gabriella, Milonov: Pap Tibor, Bodajev: Lőrincz András Ernő

fordította: Morcsányi Géza

dramaturg: Budaházi Attila

zeneszerző: Trabalka Cecília

díszlet-jelmeztervező: Kupás Anna

rendező: Porogi Dorka