Én vagyok Pinokkió! a Puckban

Én vagyok Pinokkió! a Puckban

Szombaton, április 30-án újra látható az Én vagyok Pinokkió című előadás a Puck Bábszínházban.

Hosszú idő után április 30-án 11:00 órától ismét megtekinthető a klasszikus bábelőadás. A Călin Mocanu által rendezett előadás a gyerekeket és felnőtteket egyaránt magával ragadja, hiszen olyan életigazságokról van benne szó, mint az önállósodás és a döntéshozatal. „Pinokkió minden gyermek, és ahogy ő fából, igazi, lélekkel rendelkező kisfiú lesz, az ő története minden beavatás története is, minden nevelési folyamaté.” − vallja az előadás rendezője. Az előadásban fontos szerepet betöltő Tündér, tulajdonképpen a rejtőzködő, a bajban mindig megjelenő anya megtestesítője. A szegény, öreg Gepettó helyett ebben a színpadi változatban egy világhírű alkotót láthatunk, akinek Pinokkió lesz a mesterműve, ő pedig – mint minden remekmű – életre kel, hogy majd saját életét élje.

Pinokkió megszületése, átváltozása maga a csoda, kalandjai pedig az érett és felelős személyiség kialakulásának szimbolikus útja.

Carlo Collodi meseregényét Călin Mocanu írta és rendezte bábszínpadra, az előadás zenéjét Dan Bălan szerezte, a báb- és díszlettervező Sandu Marian. Előadják: Balogh Dorottya, Erdei Emese, Giriti Réka, Patka Ildikó, Domokos Szabolcs, Mostis Balázs, Urmánczi Jenő, Varga Hunor. Ajánlott korosztály: 4 év.

Az előadást szerdán, május 4-én, is meg lehet tekinteni, 18:00 órai kezdettel.

Az előadásokra a https://puckpuppettheatre.eventbrite.com/ címen lehet előzetesen helyet foglalni. A lefoglalt jegyeket a bábszínház pénztárában van lehetőség kiváltani, előadáskezdés előtt.

Jegyárak: gyerekeknek 10 lej, felnőtteknek 40 lej, nyugdíjasoknak 20 lej, valamint 60 lejbe kerül a hat belépést biztosító bérlet. A szerdai előadásokat egységes, 10 lejes áron lehet megtekinteni.