Elmaradnak a marosvásárhelyi színház előadásai

Elmaradnak a marosvásárhelyi színház előadásai

Tekintettel arra, hogy Marosvásárhelyen az ezer főre eső koronavírusos fertőzések száma a mai naptól meghaladta a 3 ezrelékes határt, a hatályba lépő intézkedések betartása érdekében, valamint a színház további aktivitásának biztonságáért a Marosvásárhelyi Nemzeti Színház meghirdetett előadásai 2021. március 28-ától kezdődően a következő rendelkezésekig elmaradnak.

Az erre a periódusra lemondott előadások jegyei írásbeli igénylés és a megvásárolt jegyek felmutatásával 2021. március 30-ai határidővel visszaválthatók, vagy előzetes helyfoglalással felhasználhatók az idei évad végéig bármely előadás alkalmával.

Az online vásárolt jegyek esetében a kérvényt és a kérvényhez csatolt megvásárolt jegyet – fotózott vagy szkennelt formában – a secretariat@teatrunational.ro címre lehet benyújtani. A jegypénztárnál vásárolt jegyek értéke személyesen, a színház jegypénztárában, hétköznapokon 11:00-18:00 óra között igényelhető vissza.

A Marosvásárhelyi Nemzeti Színház színészei biztonsgágos körülmények közt, az előírt szabályoknak megfelelően továbbra is folytatják alkotómunkájukat.

A színház a közönséget érintő mindennemű változásról online felületein is értesíti Nézőit. A színház tevékenységét érintő legfrissebb információk a színház holnapján (www.nemzetiszinhaz.ro) valamint Facebook oldalán (www.facebook.com/tompamiklos) elérhetők. A színház munkaközössége egészséget kíván minden nézőjének!