Egerek, emberek, függöny - Évadzáró a temesvári színházban

Egerek, emberek, függöny – Évadzáró a temesvári színházban

Kicsit másként mérjük mi itt az időt a temesvári Csiky Gergely Állami Magyar Színházban. A mi naptárunk szerint augusztus közepe az újév, június pedig a számvetések és az új tervek megálmodásának időszaka. Ennek értelmében június 12-én ünnepélyes és könnyes búcsút veszünk a 2014/2015-ös évadtól és nyári szünetre küldjük a színház dolgozóit és hűséges látogatóit, hogy szeptember elején megújult erőkkel vághassunk neki egy újabb, meglepetésekkel és újdonságokkal teli évadnak.

A temesvári Csiky Gergely Állami Magyar Színház közössége szeretettel vár minden érdeklődőt június 12-én, este 7 órától a májusban bemutatott Egerek és emberek című előadására és az azt követő ünnepélyes évadzáróra, ahol hagyományainkhoz híven idén is két, Önök által megválasztott kollégát tüntetünk ki az Évad Színésze és Színésznője címmel.

A László Sándor rendezésében színpadra állított Steinbeck regény két szezonmunkás őszinte, a végletekig emberi barátságának krónikája. Az otthon keresés, az úton levés és az egymásba vetett hit története. Két ember, akik nem akarnak mást csak egy maréknyi földet, ahol végre békében hajthatják álomra a fejük. Amikor nem kell már tovább menniük. Amikor megérkeznek.  De hogyan érkezhetnének meg bárhová, ha esélyük sincs valóban elindulni?

Szeretettel várnak mindenkit!