Decemberben itthon játszik az M Studio

Decemberben itthon játszik az M Studio

A számos bel- és külföldi fesztiválszereplés és egy 7 helyszínt magában foglaló országos turné után decemberben itthon játszik az M Studio. A hónap folyamán három különböző produkciót tűztek műsorra – nemcsak az ünnepek előtti időszakban, hanem karácsony és szilveszter között is lesz Sepsiszentgyörgyön előadásuk.

December 11-én, kedden és 15-én, szombaton a Barta Dóra rendezésében készült Danse Noir c. produkciót lehet megtekinteni 19 órától a Háromszék Táncstúdióban.  A táncszínházi előadás a film noir világából ihletődött, központi témája az európai kultúra történetét végigkísérő végzetes nőalak, az erotikus és érzéki női csábító erő, amely megfosztja az intellektuális férfit józan itélőképességétől és a végzet asszonyának karjaiba taszítja.

December 13-án, csütörtökön az M Studio és a Frenák Pál Társulat nagysikerű koprodukcióját, a To_R c. előadást játsszák, Frenák Pál rendezésében. Az előadással az ősz folyamán 7 belföldi városban tartottak vendégjátékot, továbbá a legrangosabb hazai színházi szemlén, a 28. Országos Színházi Fesztiválon (FNT – Festivalul Național de Teatru) is bemutatták.

Karácsony és szilveszter között a Lift – boys will be boys c. előadással lépnek színpadra, az előadás december 29-én, szombaton 19 órától lesz látható a Háromszék Táncstúdióban. A Fehér Ferenc rendezésében készült produkcióval legutóbb Iránban, a Tabrizban megrendezett Alef Nemzetközi Színházi Fesztiválon mutatkoztak be, ahol az előadás elnyerte a legjobb rendezésért járó díjat.

Az M Studio előadásaira érvényesek a Tamási Áron Színház bérletei, jegyek a Központi Jegyirodában (tel. 0267-312104)  és a www.biletmaster.ro oldalon kaphatók.