Csipike a Puck Bábszínház műsorán

Csipike a Puck Bábszínház műsorán

Szombaton, július 3-án Csipikét, vasárnap, július 4-én a Piroska és az éhes farkas (Scufița Roșie și lupul cel flămând) című előadást láthatja a közönség.

Szombaton 11:00 órától a magyar tagozat várja nézőit a Fodor Sándor mesergénye alapján készült Csipike című előadásra. Az előadás a címszereplő törpe, Csipike életét mutatja be, pontosabban azt, hogy hogyan kísérti meg a zsarnokság szelleme, miként lesz áldozata a rajta elhatalmasodó gonoszságnak és milyen módon sikerül kilábalni belőle. A hatalomról szóló tanulságos történet végül egy közös, békés és vidám vacsorával zárul.

Az előadás rendezője Varga Ibolya, zenéjét Venczel Péter szerezte, előadják: Giriti Réka, Balogh Dorottya, Patka Ildikó, Erdei Emese, Pünkösti Laura, Domokos Szabolcs, György László, Kötő Áron, Mostis Balázs, Urmánczi Jenő. Ajánlott korosztály: 3 év.

Vasárnap, július 4-én, a román tagozat előadása látható 12:30-tól, a Piroska és az éhes farkas (Scufița Roșie și lupul cel flămând), melyet Ion Iurcu adaptált színpadra, rendezett, illetve ad elő. Az ajánlott korosztály 3 év.

 Mostantól online is foglalhatók jegyek a bábszínház előadásaira!

A http://puckpuppettheatre.eventbrite.com címen minden héten az aktuális hétvégi előadásokra lehet helyet foglalni. A lefoglalt jegyeket előadáskezdés előtt 30 perccel lehet kiváltani a bábszínház pénztárából. Azok a helyek, amelyeket kezdés előtt 15 perccel nem váltanak ki, érvényüket vesztik!

A szervezők arra kérik a bérlettel rendelkező nézőket, hogy a biztos bejutás érdekében ők is foglalják le helyeiket.

További információ és a helyfoglalásra vonatkozó szabályzat: http://teatrulpuck.ro/a-kolozsvari-puck-babszinhaz-eloadasaira-torteno-helyfoglalas-szabalyzata/