Csíkszeredában tartja az év utolsó előadását az Osonó Színházműhely

Csíkszeredában tartja az év utolsó előadását az Osonó Színházműhely

December 28-án, szerdán 19 órakor a csíkszeredai Grundban lesz látható az Ahogyan a víz tükrözi az arcot című, többszörösen díjazott előadás, amelyet az Osonóra jellemző módon egy moderált interaktív beszélgetés követ. A Fazakas Misi által rendezett dokumentarista produkciót több mint 450. alkalommal játszotta a társulat, 3 kontinens 23 országának 165 településén. A társadalmi problémákat feldolgozó színházi megnyilatkozás román fordítással lesz látható.

A dokumentarista előadás kiinduló pontját a fiatalok személyes történetei, illetve az azokból született szövegkönyv képezi, így a fiatalokat érintő társadalmi- szociális problémákat, a magányos gyerekek, a tehetetlen szülők, a kiszolgáltatott fiatalok helyzetét és történeteit járja körbe a társulat, megmutatva arcainkat, ahogyan a víz tükrözi azokat.

Szereplők: Mucha Oszkár, Bakó Blanka, Bene Ervin, László Fruzsina, Fazakas Hunor. Technikus: Pászka Gáspár. Az Osonó Színházműhely működését a magyarországi Tiszta Formák Alapítvány támogatja.

A helyek korlátozott száma miatt előzetes helyfoglalás szükséges az osonoszinhaz@osono.ro e-mail címen, az Osonó Facebook oldalán vagy a 0741437627-es illetve a 0740578725-ös telefonszámok egyikén.