BUDAPESTI TURNÉRA KÉSZÜL A FIGURA, HÉTÉVÉGÉN ÚJRA MŰSORON A TÉBOLY HÉTKÖZNAPJAI

A színház közleménye:
Budapesti turnéra készül a Figura Stúdió Színház, ez alkalomból három előadást mutat be a Bethlen Téri Színház által szervezett Vendégváró Fesztivál keretén belül. A február 1. és 3. között sorra kerülő esemény egy hagyományteremtő célú, határon túli színházakat bemutató sorozat elindításaként jön létre, melynek első meghívottja a Figura Stúdió Színház.A fesztivál programjában, február 1-én Bicskei István rendezésében az Utolsó pillanat (Beckett-parafrázis) című előadás szerepel, ezt követően, február 2-án Katona Imre rendezésében A téboly hétköznapjai című álomjáték lesz műsoron, míg utolsó nap, február 3-án Goda Gábor rendezésében az Arany-légy című produkciót tekintheti meg a budapesti közönség.
HÉTVÉGÉN ÚJRA MŰSORON A TÉBOLY HÉTKÖZNAPJAI CÍMŰ  ELŐADÁS
Január 27-én, vasárnap este 7 órától újra műsoron a tavaly előtti évad egyik közkedvelt produkciója, Katona Imre rendezésében A téboly hétköznapjai című előadás.
A produkció műfaja álomjáték, mely következetesen vonja maga után a történések közti kuszaságot, következetlenséget. Egy pillanatig sem kényszerít a realitás rekonstrukciójára: megeleveníti az álomképeket, belehelyez egy komikus világba, mely abszurd helyzeteivel teremt humort, miközben ott húzódik a lét lényegének egyfajta keresése is.
Jegyek ára 15 lej (bérletes kedvezménnyel 10 lej), diákoknak és nyugdíjasoknak 8 lej (bérletes kedvezménnyel). Jegyeket elővételben a színház jegyirodájában lehet váltani munkanapokon 10.00 és 16.00 óra között, vagy előadás előtt egy órával a helyszínen.
Jegyfoglalás a 0752-227-011-es telefonszámon, vagy a figura_studio@yahoo.com e-mail címen.