Budapesten tart előadásokat az Osonó Színházműhely

Budapesten tart előadásokat az Osonó Színházműhely

Március 11. és 16. között több budapesti helyszínen, összesen öt alkalommal kerül bemutatásra az Ahogyan a víz tükrözi az arcot című dokumentarista előadás. A különböző iskolákban tartott délelőtti előadások mellett, amelyek a társulat osztálytermi- projektjének részét képezik, esténként a Katona József Színház valamint a Budapesti Egyetemi Katolikus Gimnázium ad otthont a Fazakas Misi által rendezett produkciónak, amelynek ünnepi, 550. előadására március 16-án kerül sor. Az előadásokat minden esetben közönségtalálkozó követi.

Az előadás kiinduló pontját a fiatalok személyes történetei képezik, így a fiatalokat érintő társadalmi- szociális problémákat, a magányos gyerek, a tehetetlen szülők, a kiszolgáltatott fiatalok helyzetét és történeteit járja körbe a társulat, megmutatva arcainkat, ahogyan a víz tükrözi azokat. A produkciót először 2011. május 21-én láthatta a közönség, és azóta 3 kontinens 24 országának 178 településén mutatta be a társulat. Az előadás eddig 12 nemzetközi fesztiválon képviselte Kelet-Európát és számos díjban részesült.

Szereplők: Mucha Oszkár, Mihácsi Veronika, Fazakas Hunor, Kozma Zsófi, Macsuka Patrik, Virginia Alexandra.Technikus: Pászka Gáspár Csongor. Rendező: Fazakas Misi.

A budapesti előadások időpontjai:

 

Március 11, 13 óra: Verebély László Szakgimnázium és Szakközépiskola

Március 12, 14 óra: Budapesti Egyetemi Katolikus Gimnázium

Március 12, 18:30 óra: Budapesti Egyetemi Katolikus Gimnázium

Március 13, 15 óra: Belvárosi Tanoda

Március 16, 19:15 óra: Katona József Színház