Bordun. Az ÉN zenekar új videója

Bordun. Az ÉN zenekar új videója

Verseket zenésít meg és saját dalokat is játszik az ÉN, a játék és a kísérletezés jegyében. Tagjai: Bertóti Johanna és Páll András. Az Erdélyben élő és alkotó duó új videóval jelentkezik YouTube-csatornáján. A szerzemény a Bordun címet viseli.

Az ÉN tagjai zenei téren egymás negatívjai. Míg Bertóti Johanna énekel és gitározik, addig Páll András gitározik és énekel. Johannához közelebb állnak a konvencionális zenei megoldások, a líraiság, Andráshoz az őrült zenei ötletek, a formabontás. Mindez a kettejük alkotta ÉN-ben találkozik, és olyan dalokat eredményez, amelyekben mindkét alkotó jól megtalálja a helyét, legyen szó megzenésített versekről vagy saját szövegű szerzeményekről. Dalaikat ajánlják mindazoknak, akik a zenében szeretik a kísérletezést, a változatosságot, a szokatlan fordulatokat, és akik nem riadnak vissza a nagy dózisban adagolt költészettől.

Bordun

Bordun zenéje a duó két tagjának közös alkotása: az András által készített, rendhagyó zenei alapra Johanna írt szöveget és énekdallamot. A videó vizuális részét András készítette.

A bordun zenei fogalom, jelentése: egy dallam alatt változatlanul kitartott hang.

Az ÉN YouTube-csatornája: https://www.youtube.com/@en-bertoti-pall

Az ÉN hivatalos Facebook oldala: https://www.facebook.com/EN.zenekar