Bérletszünetes hétvégét hirdet a Harag György Társulat

Bérletszünetes hétvégét hirdet a Harag György Társulat

Bérletszünetes kamaratermi és stúdióelőadásokat láthatnak az érdeklődők a 2016. március 11-13. közötti hétvégén, ugyanis a Szatmárnémeti Északi Színház Harag György Társulata pénteken, március 11-én, 19 órától Bernard Slade Jövőre, veled, ugyanitt című kétszereplős produkcióját tűzi műsorra, amely szereplői Kovács Nikolett és Nagy Csongor Zsolt, rendezője pedig a Jászai- és Kossuth-díjas Babarczy László m. v.

Szombaton, 2016. március 12-én, szintén 19 órától a Csikós Attila Két összeillő ember című zenés darabjából színpadra vitt kamaratermi előadásra kerül sor, amely rendezője Bessenyei István, szereplői pedig Kovács Nikolett és Spisák István m. v. Minkét előadásnak a szatmárnémeti Szakszervezetek Művelődési Házának kisterme ad otthont.

Jegyet váltani a színház Horea úti jegypénztárában lehet, minden hétköznap 10 és 17 óra között, előadások előtt egy órával a helyszínen, vagy interneten a biletmaster.ro jegyértékesítő rendszeren keresztül. További információkért a 0261-712106 telefonszámon vagy a szervezes@harag.eu e-mailcímen lehet érdeklődni.