Bérletek és jegyek a beregszászi Tótékra Marosvásárhelyen

Bérletek és jegyek a beregszászi Tótékra Marosvásárhelyen

Marosvásárhelyen vendégszerepel a Beregszászi Illyés Gyula Magyar Nemzeti Színház Örkény István TÓTÉK című vígjátékával. A több mint tíz éve bemutatott produkciót Vidnyánszky Attila rendezte.

A szereposztás tagjai: Trill Zsolt, Tóth László, Szűcs Nelli, Orosz Melinda, Rácz József, Sőtér István, Kacsur András, Béres Ildikó, Varga József, Szabó Imre, Ivaskovics Viktor, Ferenczi Attila, Kristán Attila, Gál Natália, Vass Magdolna és Orosz Ibolya. Díszlet: Alexander Belozub, Jelmez: V. Csolti Klára, dramaturg: Kozma András.

A TÓTÉK előadásaira érvényesek a Tompa Miklós Társulat 2014/2015-ös évadának nagytermi bérletei és a szabadbérletek.

Az előadást 2015. április 14-én, kedden 19.00 órától a Bernády György mecénás bérlet, a Kemény János bemutató bérlet, a  Kovács György felnőtt bérlet, a  Köteles Sámuel pedagógus bérlet, 15-én, szerdán 17.00   a Kántorné bérlet, az Aranka György diákbérlet, a Molter Károly diákbérlet, este  21.00 órától a Harag György egyetemista bérlet,  valamint 16-án, csütörtökön 19.00 órától a Delly Ferenc bérlet és a Bolyai János diákbérlet keretében láthatják az érdeklődők a Marosvásárhelyi Nemzeti Színház Nagytermében.

A szabadon maradó székekre és az el nem foglalt bérletes helyekre jegyek válthatók a Kultúrpalota jegyirodájában hétköznap 12.00-17.30 között és a színházi jegypénztárban 9.00-15.00 óra között, előadások előtt egy órával, valamint online a www.biletmaster.ro oldalon.