Bérletben a Fösvény Gyergyószentmiklósón

Bérletben a Fösvény Gyergyószentmiklósón

Az április bérletes előadással zárul a Figuránál. Az idei bérletkínálat utolsó produkciójaként a Tomcsa Sándor Színház előadásában lehet megtekinteni Molière klasszikus, A fösvényt, mely Csurulya Csongor rendezésében szerepel az udvarhelyi színház repertoárjában. Az előadást április 27-én, vasárnap este 7 órától lehet megtekinteni a Ferenczy István-felnőttbérlettel, és a Páll Vilmos-pedagógusbérlettel. A produkcióra április 28-án, hétfő délután 15.00 órától a Salamon Ernő-diákbérlet érvényes.

Fösvénynek lenni annyi, mint magányosnak lenni. Fontosabb a saját érdek, mint a közösségi, még akkor is ha a közösség kifejezés alatt, jelen esetben a családot értjük. Egy méltán Fösvénynek kikiáltott ember meghasonulásáról szól a történet, olyan körülmények között, ahol a pénz fontos, de nem a legfontosabb, hiszen a szerelem nem ismer akadályokat, és eszközöket.

Gyermeki engedetlenség-e az, ami az egyén boldogulásának eszköze a szerelem útján, és a szerelem feljogosíthat-e a gyermeki engedetlenségre? Generációs vita, amelyben a régi és új erkölcsök vívnak meg egymással.

Jegyek ára 15 lej, diákoknak és nyugdíjasoknak 8 lej. Jegyeket elővételben a színház jegyirodájában lehet váltani munkanapokon 10.00 és 16.00 óra között, vagy előadás előtt egy órával a helyszínen. Jegyfoglalás a 0752-227-751-es telefonszámon, vagy az org@figura.ro e-mail címen