Bemutató készül az Ariel Színházban

Bemutató készül az Ariel Színházban

Október 30. vasárnap délelőtt 11 órától az Ariel Színház szeretettel várja kedves nézőit A csizmás kandúr című gyerekelőadásának bemutatójára.
Az óvodás — kisiskolás korosztálynak szánt bábjátékot Sramó Gábor, a pécsi Bóbita Bábszínház igazgató-rendezője állítja színpadra,
akinek az alkotói munkáját a Fogadó a kíváncsi hörcsöghöz és a Varázstükör című gyerekelőadásokból már ismerheti az Ariel Színház közönsége.


A csizmás kandúr  szövegkönyvét Papp Melinda írta, Matyi Ágota tervezte a díszletet, a zenét pedig a Dull János — Cseke Péter zeneszerző páros jegyzi és adja elő a színpadon. Szereplők: Máthé Rozália, Halmágyi Éva, Bonczidai Dezső, Szabó Dániel, Cseke Péter és Dull János.

A legkisebb testvér élete sosem könnyű a mesékben.
Akkor különösen nehéz, ha idősebb testvérei öröklik a családi malmot és a családi szamarat, neki pedig csak egy éhes macska jut, no meg az országút.
Ám ha az a macska képes csizmát húzni, beszélni, de még dalra fakadni is, reménykedhetünk,hogy az ő segítségével hősünk sorsa nem várt fordulatot vesz. Ki tudja, még talán gróf vagy báró is lehet belőle, meg szép királylány lehet a felesége – de csitt! Már érkezik is Szenyóra Rozina és családi vándorszínháza, hogy eljátsszák Nektek a Macskamester hiteles történetét!


Október 30., vasárnap  11:00
A CSIZMÁS KANDÚRbemutató 4 éven felülieknek
Rendező: Sramó Gábor
Helyszín: az Ariel Színház nagyterme (Nyomda / Poligrafiei u. 4.)