Bemutató az Ariel Színházban

Bemutató az Ariel Színházban

2014. október 3-án, péntek este 7 órától, az Ariel Stúdióban (Nyomda utca 4. szám) az ANTOSA című felnőttelőadás BEMUTATÓját láthatja a közönség.
A produkció a Yorick Stúdióval együttműködésben, a magyarországi emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával jött létre .
ANTOSA

A.P. Csehov művei alapján írta és rendezte:

Barabás Olga

 Felnőttelőadás (12 éven felülieknek)

Szereplők:

B. Fülöp Erzsébet

Péter Hilda

Sebestyén Aba

Zene: Hána László

Díszlet, jelmez: Barabás Olga

 „Hit nélkül nem élhet az ember!” – írja Csehov, mert a hit a lélek szabadsága. Aztán nagyon meggyőzően, határozottan folytatja gondolatát: „Az ember az, amiben hisz.” Előadásunkban két nő – két Csehov-rajongó nő – megpróbál hinni a végsőkig ebben a kedvenc írójuk által leírt hitvallásban, és eltökélt szándékuk lesz, hogy megvalósítsák azt a szép, értelmes életet, amiről álmodoznak. Hogy mennyire sikerül ez nekik, és menyire igaz ez a biztató csehovi gondolat, az… titok. Viszont kénytelenek leszünk elgondolkodni egyszerűnek vélt, de lényegében megválaszolatlan, ezért hát örökösen problémát okozó „nyavalyáinkról”: szeretetről, gyűlöletről, félelmeinkről, gyarlóságainkról, gyengeségeinkről és tehetetlenségünkről, egyáltalán arról, hogy melyek életünk fontos és kevésbé fontos epizódjai és vajon felismerjük-e ezeket? Az az élet, ami megtörtént, elhibázott-e, és ha igen, akkor hogyan lehetne jóvátenni? Meglehet-e valósítani az álmokat? És az vajon boldoggá tesz bennünket? Egyáltalán, megtörténhet-e a boldogság, és ha igen, mi módon beszélhető el? Megannyi fejtörést okozó dilemma.

További előadások: október 4, 5, 11, 12 és 13-án du. 7 órától.

Telefonos helyfoglalás szükséges a 0747942181 vagy a 0740566454 számon.