Az M Studio szeptemberben is házhoz viszi a PYRO-t

Az M Studio szeptemberben is házhoz viszi a PYRO-t

Szeptember 11-én 21 órától játssza az első PYRO produkciót az M Studio társulata Árkoson, a Szentkereszty kastély udvarán. A produkció a Floating Cinema&Theater kulturális programsorozat keretében lesz látható, az esemény kezdeményezői gróf Jankovich-Bésán Elemér, a Szentkereszty kastély tulajadonosa valamint Anna Maria Popa, az Andrei Mureșanu Színház vezetője. Bővebb információk és az esemény teljes programja az Andrei Mureșanu Színház facebook oldalán található.

Sepsiszentgyörgyön a Főtéren két alkalommal, szeptember 13-án és 18-án, lesz látható újra a PYRO, továbbá 15-én a Csíki negyedben, 21-én pedig  a Puskás Tivadar utcában várja a társulat az érdeklődőket 21:30-tól. Szeptember 29-én Kovásznán is bemutatja a társulat a tűzzsonglőr produkciót.

Folytatódik a KaravanAct Fesztivál együttműkösédéből született partnerség a Shoshin Színházi Egyesülettel. Szeptember 24. és 27. között három Kolozs megyei faluban mutatják be a PYRO-t, a SPARSE projekt keretében. A SPARSE (Művészetek támogatása és népszerűsítése Európa vidéki településein) projekt vidéki turnéhálózatok kialakulását és fennmaradását támogatja, mely során professzionális előadóművészeti társulatok és alkotók előadásai jutnak el vidéki közösségekhez. A projekt társszervezője a Shoshin Színházi Egyesület, melynek honlapján részletes információk találhatók  a projekt egészéről.

A sepsiszentgyörgyi produkciók ingyenesek. Az Árkoson tartott előadásra a Központi Jegyirodában kaphatók jegyek (egységes jegyár 10 lej).