Az M Studio előadásai áprilisban

Az M Studio előadásai áprilisban

Az M Studio április 7-én, szombaton és április 18-án, szerdán a Lift c. előadását játssza 19 órától a Háromszék Tácstúdióban. Az előadás Fehér Ferenc negyedik rendezése a társulatnál, a Lift c. produkciót az előzőekhez képest még intenzívebb és innovatívabb mozgásvilág, illetve sajátos térhasználat jellemzi. Az előadás kiindulópontja az irodaházak közege, az üzleti szféra világa, amelyben az emberek álarc mögé bújnak, és szinte soha nem lehetnek igazán önmaguk.

Április 11-én, szerdán 19 órától a Compagnie Pál Frenák és az M Studio koprodukciójában készült To_R c. előadást lehet megtekinteni a Háromszék Táncstúdióban. Frenák Pál az M Studio csapatával egy elképzelt festenről, összejövetelről, a képzelt világ és a nyers realitás közötti bolyongásról, az elhallgatott és a kimondhatatlan minőségéről, a látszólagos őrület és a valóság viszonyáról beszél. Az előadásban a sajátos Frenák-mozgásrendszer a jelnyelv elemeiből épülő koreográfiával egészül ki.

Az M Studio előadásaira érvényesek az Ábel bérletek, helyet foglalni, jegyet vásárolni a Kulturális Szervezőirodában (telefonszám: 0267-312104) és a www.biletmaster.ro oldalon lehet. Az előadások megtekintése 14 éven aluliak számára nem ajánlott.