Az évad utolsó Micimackója A Puck Bábszínházban

Az évad utolsó Micimackója A Puck Bábszínházban

Június 10-én, szombaton 11 órától Micimackó, Malacka, Tigris, Nyúl, Róbert Gida és a többi Pagonylakó ismét kalandos együttlétet kínál a Puck Bábszínházban. Aki még nem járt a Százholdas Pagonyban, avagy szívesen visszajár, az most még megteheti, hiszen Micimackó  utoljára ebben az évadban tárt karokkal vár mindenkit.

A Kovács Ildikó által rendezett előadás a klasszikus meseregényből öt történetet jelenít meg. Az előadásban a barátok nemcsak a kellemes, de a nehéz pillanatokban is számíthatnak egymásra. Az sem mellékes, hogy Micimackó, amikor bajba kerül vagy amikor másokon segít, mindig örül a gyerekek segítségének is.

Az előadás négy éven felülieknek ajánlott.

Jegyek válthatóak előadás előtt egy órával a bábszínház pénztáránál, illetve minden nap reggel 8 és délután 16 óra között jegyfoglalás lehetséges Sipos Krisztina közönségszervezőnél a következő telefonszámon: 0731837693.

Továbbra is érvényben van a „nagycsaládos jegycsomag” amelynek értelmében ha egy vagy két felnőtt három, vagy annál több gyermeket kísér el a Puck Bábszínház szombat délelőtti előadására, akkor csak a gyermekeknek kell jegyet váltaniuk, a nagykorú kísérők ingyen nézhetik meg az előadást.