Az ÁSÓKAPA a Mikó-várban

Az ÁSÓKAPA a Mikó-várban

A Csíki Játékszín szeptember 9-én, szerdán este 20.00 órától az ÁSÓKAPA című közösségi előadással folytatja a Mikó-vár udvarán szervezett előadássorozatát.

Rossz idő esetén a produkció a meghirdetett dátumot követő esőnapon, azaz szeptember 10-én, csütörtök este 20.00 órától tekinthető meg. Az előadás a Magyar Kormány, a Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkárság és a Bethlen Gábor Alap támogatásával valósult meg.


Az ÁSÓKAPA azt igyekszik vizsgálni, hogy térségünkben mit jelent a házasság, milyen szabályok működtetik, hogyan oszlanak meg a feladatok, ki hozza a döntéseket, milyen elvárásaink vannak a párunkkal szemben, és milyen elvárásokat támaszt a társadalom velünk szemben? Hogyan lehet – egyáltalán lehetséges-e – harmonikus otthont teremteni, elfogadni önmagunkat és a másikat. Az ÁSÓKAPA próbafolyamatát egy kutatási fázis előzte meg, melyben 21 interjú, összesen 320 oldalnyi szöveg készült különböző korosztályú, illetve családi állapotban élő személyekkel.

Jegyek ára 20 lej és csak kezdés előtt másfél órával válthatók a helyszínen. A helyek érkezési sorrendben foglalhatók el, és a járványhelyzetre való tekintettel, számuk korlátozott.

Információk a 0751-039-026-os telefonszámon.

Forrás: Csíki Játékszín