AZ ARANY-LÉGGYEL ZÁRJA AZ ÉVADOT A FIGURA STÚDIÓ SZÍNHÁZ

AZ ARANY-LÉGGYEL ZÁRJA AZ ÉVADOT A FIGURA STÚDIÓ SZÍNHÁZ

Az évad különleges színházi estével zárul június 24-én, hétfőn este 7 órától a Figura Stúdió Színházban. A színház stúdiótermében felújításra kerül a Figura elmúlt évadának díjnyertes produkciója, Goda Gábor Arany-légy című előadása. A számos turnén és fesztiválon sikerrel bemutatott előadás ezt követően a Magyar Színházak Kisvárdai Fesztiváljára utazik.. A kisvárdai produkcióra június 27-én kerül sor.
Az Arany-légy című előadás létrehozása során a társulat Goda Gábor (Érdemes Művész és Harangozó Gyula-díjas rendező, koreográfus) és munkatársa, Gold Bea, segítségével egy konvenció mentes utat követett. Így a hagyományos nézőtér helyett egy életszerű térben láthatjuk az olykor abszurd, máskor lélekmelengető jeleneteket, melyeket az erős képiség és a zene kölcsönhatása egyesít.

Az előadás rövidfilmje : http://www.youtube.com/watch?v=IHxXHJevYdg

Jegyek ára 15 lej (bérletes kedvezménnyel 10 lej), diákoknak és nyugdíjasoknak 8 lej (bérletes kedvezménnyel 5 lej).

Jegyeket elővételben a színház jegyirodájában lehet váltani munkanapokon 10.00 és 16.00 óra között, vagy előadás előtt egy órával a helyszínen.

Helyfoglalás a 0752-227-011-es telefonszámon, vagy a figura_studio@yahoo.com e-mail címen.

Szeretettel várunk mindenkit!

Zene: Orbán Ferenc m.v.
Díszlet: Bodóczki Antal m.v.
Jelmez: Lőrincz Kriszta m.v.
A rendező munkatársa: Gold Bea m.v.
Rendező: Goda Gábor m.v.

Játsszák:
Boros Mária, Kolozsi Borsos Gábor, Kőmíves Csongor, Máthé Annamária, Mihály Alpár Szilárd, Moşu Norbert-László, Vajda Gyöngyvér