Április 10-től lehet jegyeket vásárolni a  REFLEX4 Nemzetközi Színházi Fesztiválra

Április 10-től lehet jegyeket vásárolni a REFLEX4 Nemzetközi Színházi Fesztiválra

A háromévente megrendezésre kerülő REFLEX Fesztivál negyedik kiadására idén május 4–16. között kerül sor Sepsiszentgyörgyön.

A Tamási Áron Színház által szervezett negyedik kiadás túlmutat a társadalmi reflexiókon, s olyan alkotásokra koncentrál, amelyek a színház magasabb (vagy mélyebb), láthatatlan dimenzióival kommunikálnak, túllépve etnikai, nemzeti, szociális és politikai szférákon.

A REFLEX4 programsorozatába így olyan meghívott alkotóműhelyek kerültek be, mint a spanyol Juan Manuel Fernández Montoya, „Farruquito”, a németországi She She Pop, a brit-német Gob Squad társulat, a szlovén Kranji Prešeren Színház/Potolyi Városi Színház, a lengyel Song of the Goat színház, a magyarországi Örkény István Színház, a Katona József Színház/MASZK/FÜGE/Orlai Produkciós Iroda és a Hodworks, a romániai Piatra Neamț-i Tineretului Színház és a Kolozsvári Állami Magyar Színház.

Az idei fesztivál egyik fő célkitűzése, hogy a minőségi műsorkínálat egy szélesebb közönségréteghez jusson el. Ennek megfelelően egy előadás akár többszöri alkalommal is lejátszásra kerül. Ennek ellenére érdemes időben jegyet váltani, hiszen ezek csak személyesen vagy online vásárolhatóak meg.

Idén is hirdet Mecénás bérletet a fesztivál. A támogatói bérletet vásárló nézők megerősíthetik a fesztivállal vállalt értékközösséget. Meglévő és jövőbeni mecénásaink Szabó Krisztinával vehetik fel a kapcsolatot a 0726 083338-as telefonszámon.

Szakmai jegyekre a kérelmeket a színház titkárságán, Erdély Ágnesnél lehet előjegyeztetni április 8-án éjfélig az office@tasz.ro címen. Ebben a kedvezményben igazoltan színházi szakmabeliek részesülhetnek. A fesztivál vezetősége a rendelkezésre álló helyek bizonyos százalékát tartja fenn erre a célra.

A jegyek értékesítése április 10-től (kedd) indul a Tamási Áron Színház jegypénztáránál, a Kulturális Szervezőirodában. Hétfőtől-csütörtökig 9 és 16 óra között, pénteken 10-14 óra között várja a vásárlókat a jegyiroda, előzetes foglalásra nincs lehetőség. Teljes értékű jegyeket online a  www.biletmaster.ro oldalon lehet vásárolni.

Bővebb információk az előadásokról az április 5-től induló www.reflexfest.ro weboldalon.