Anyák és apák napi kedvezmény a marosvásárhelyi színházban

Anyák és apák napi kedvezmény a marosvásárhelyi színházban

Magyar és román nyelvterületen hagyományosan május első vasárnapján ünnepeljük az ANYÁK NAPJÁT, amely napnak az eredete a görög hitvilágba nyúlik vissza. Ez alkalommal kiemelt figyelmet szokás szentelni az édesanyáknak, az anyaságnak. Romániában 2010-től kezdődően pedig május második vasárnapján az APÁK NAPJÁT ünneplik.

A Marosvásárhelyi Nemzeti Színház Tompa Miklós Társualta mindkét alkalomra szóló ajánlattal csatlakozik az ünnepléshez.

ANYÁK NAPJÁN, május 7-én, vasárnap 17.00 órától Lázár Ervin A KISFIÚ MEG AZ OROSZLÁNOK című mesejáték szerepel a Társulat műsorán, Ruszuly Ervin és Keresztes Attila rendezésében. A cirkusz varázslatos világába is elkalauzoló, gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt ajánlott előadásra anyáknapi kedvezmény érvényes: „Hozd magaddal édesanyádat, az ő jegyét ajándékba adjuk!”  szlogennel. Azaz egy megvásárolt jegy mellé egyet ajándékba ad a színház.

Fred Ebb–Bob Fosse–John Kander:Chicago
Fotó: Rab Zoltán

APÁK NAPJA alkalmával május 14-én, vasárnap, 19.00 órától Fred Ebb–Bob Fosse–John Kander: CHICAGO című, Juronics Tamás rendezésében színre vitt musicalje tekinthető meg a Nagyteremben. Ezúttal a „Hozd magaddal édesapádat, az ő jegyét ajándékba adjuk!”  szlogennel érvényes a kedvezmény. Egy megvásárolt jegy mellé ezúttal is ajándékba ad egyet a színház. Kizárólag ebből az alkalomból a CHICAGO című előadásra a diákok és az egyetemisták 25 lejes kedvezményes jegyet vásárolhatnak.

Jegyek a Kultúrpalotában működő jegyirodában (telefon: 0372758230), a színházi jegypénztárban (telefon: 0365806865) és a www.biletmaster.ro honlapon válthatók. A megvásárolt jegyekhez tartozó ajándékjegyek kizárólag a jegypénztáraknál válthatók ki.