Almából ki, körtébe be – Bertóti Johanna online gyerekkoncertje

Almából ki, körtébe be – Bertóti Johanna online gyerekkoncertje

A magyar költészet napja alkalmával Bertóti Johanna online gyerekkoncerttel jelentkezik, amelyet április 11-én 17 órától lehet majd követni a Facebookon, Bertóti Johanna alkotói oldalán (https://www.facebook.com/bertotijohannaoldala).

A Kolozsváron élő előadó és költő számos saját versét megzenésítette, ezekből hangzik el egy válogatás a koncerten. A versek az Almából ki, körtébe be c. gyerekverskötetben olvashatók, illetve Johanna megzenésítésében a kötethez tartozó CD-mellékleten meg is hallgathatók.

A koncerthez egy kedvezmény is kapcsolódik. Aki 2021. április 7. és 16. között megrendeli Johannától a verseskötetet, kap mellé ingyen egy játékos füzetet, amely a könyv kiegészítő kiadványa. A kötet és a füzet Kolozsváron, Marosvásárhelyen és Nagybányán személyesen átvehető, más településekre a szerző postázza őket. A következő elérhetőségeken lehet megrendelni a kötetet illetve további információkat kérni: bertotijohanna@gmail.com, Bertóti Johanna alkotói oldala a Facebookon.

A koncert során a nézőknek alkalmuk nyílik részt venni egy játékban is, amelyen belül egy kötetet illetve egy játékos füzetet lehet majd nyerni. A játék részletei az eseményen fognak kiderülni.

Az előadó szeretettel vár mindenkit a koncertre!

Ízelítő Bertóti Johanna dalaiból:

https://www.facebook.com/watch/?v=2728220240840355

https://www.facebook.com/watch/?v=1027705744322085

https://www.facebook.com/watch/?v=735820084000138

Ízelítő az Almából ki, körtébe be c. kötetből:

http://koinonia.ro/admin/pdf/6112_pdf.pdf

Recenzió a kötetről:

http://www.barkaonline.hu/papirhajo/7517-meszoly-agnes-hol-n-nek-a-japanok-