AKIVÁLASZTOTT a Figura műsorán

AKIVÁLASZTOTT a Figura műsorán

Május 9-én, szerda este 7 órától az idei évadban utolsó alkalommal látható esti időpontban a Figuránál Dávid A. Péter rendezésében Akiválasztott című előadás.

Mit jelent sztárrá válni? Milyen hatással van a fiatal generációra a valóság- és tehetségkutató show-k világa? Milyen előnyei, hátrányai vannak egy ilyen műsor által generált hírnévnek? Egyáltalán milyen morális, etikai tényezőknek kell megfelelnie annak, aki aláveti magát a producerek által előírt követelményeknek?

Felmérések szerint a fiatalok nagy része szívesen venne részt tehetségkutató- és valóságshow-kban, azt gondolva, hogy a siker és a csillogás így könnyen elérhető.

Szavazatok döntenek emberi sorsokról hétről hétre és nem tudatosul bennünk, hogy  ez egy média által manipulált gesztus.

Az előadás ezeket a releváns kérdéseket veti fel teret biztosítva a nézői véleményeknek is.
Az előadást 12 éven felüli nézőinknek ajánljuk.

Jegyek ára 15 lej, diákoknak és nyugdíjasoknak 10 lej.

Jegyek válthatók munkanapokon 15.00 és 19.00 óra között a Figura Stúdió Színház előcsarnokában található jegypénztárban.Helyfoglalás és információk a 0752-227-011-es telefonszámon, vagy az org@figura.ro e-mail címen. Online jegyvásárlási lehetőség a www.biletmaster.ro oldalon.

 

Szereposztás: Kolozsi Borsos Gábor, Moșu Norbert-László, Pignitzky Gellért

Jelmeztervező: Török Réka
Zenei munkatárs: Bocsárdi Magor
Rendező: Dávid A. Péter