Ajándékutalványokat bocsát áruba a szatmárnémeti Harag György Társulat

Ajándékutalványokat bocsát áruba a szatmárnémeti Harag György Társulat

A téli ünnepekre készülődve a Szatmárnémeti Északi Színház Harag György Társulata színházi belépőre váltható ajándékutalványokat bocsát forgalomba. Az ajándékutalványokat egyelőre karácsonyi, születésnapi és névnapi változatban kínálják az érdeklődőknek, a későbbiekben azonban szélesíteni szeretnék a skálát, így például házassági évfordulóra, nőnapra és más fontos alkalmakra is terveznek utalványokat.

Az ajándékutalványokat a színház Horea úti jegyirodájában vásárolhatják meg az érdeklődők, a megajándékozottak pedig ugyanitt, vagy előadás előtt egy órával, a helyszínen válthatják be színházjegyre azokat.

A díszkiadású utalványok három árkategóriában kaphatók, az előadásokra szóló belépőkkel megegyező áron. Az ajándékutalványok december 12-én, péntek reggel kerülnek forgalomba, és a december 30-i bemutatóra, a szilveszter esti díszelőadásra vagy bármely, a megajándékozott által tetszőlegesen választott előadásra érvényesíthetők.

További információk a színház Horea úti jegypénztárában kaphatók hétköznap 10 és 17 óra között, előadások előtt egy órával a Szakszervezetek Művelődési Házának előterében; illetve a 0261-712106-os telefonszámon, vagy a szervezes@harag.eu e-mailcímen.