Ajándékutalványok a Tomcsa Sándor Színháznál

Ajándékutalványok a Tomcsa Sándor Színháznál

Amennyiben meg szeretnéd ajándékozni családtagjaidat, barátaidat vagy ismerőseidet egy felejthetetlen színházi élménnyel, itt a remek lehetőség, ugyanis a székelyudvarhelyi Tomcsa Sándor Színház munkatársai két fajta ajándékutalványt is előkészítettek a számodra, melyekkel kedvezményesen nézhetőek az előadásaik:

• A színházban a család bérlet érvényes két személynek egy szabadon választott nagyszínpadi előadásra, illetve két felnőttnek és gyerekeiknek az Udvarhely Bábműhely egy szabadon választott előadására.

• A ketten kétszer színházban bérlet érvényes két személynek két szabadon választott nagyszínpadi előadásra.

Az ajándékutalványok megvásárolhatóak a színház jegypénztárában hétköznapokon 11-14 és 15-17 óra között. Érdeklődni a 0743 212 131-es telefonszámon lehet.

A színház felhívja a nézők figyelmét, hogy az érvényes járványügyi korlátozások értelmében, a színház épületébe a 12 év feletti személyek a következő névre szóló, dátummal ellátott u.n. zöld igazolvány felmutatásával léphetnek be:

o SARS-CoV-2 elleni, QR-kóddal ellátott oltásigazolással (melynek érvényessége a teljes oltási program befejezésétől számított 10 nap után kezdődik);

o a SARS-CoV-2 fertőzésen való átesésről szóló igazolással (amely a megfertőződéstől számított 15. nap és 180. nap közötti periódusban érvényes).