Ajándéklázban a Spectrum Színház

Ajándéklázban a Spectrum Színház

A decemberi ajándékláz nem hagyja hidegen a Spectrum Színház háza táját sem, a színház Mikulás napjától kezdődően minden előadásán megajándékoz két nézőt azzal a lehetőséggel, hogy betekinthessen a színház kulisszái mögé, ugyanakkor egy kedvezményes ajánlattal arra biztatja közönségének tagjait, hogy ajándékozzanak ők is színházi élményt karácsonyra.

 Kis szerencsével a színfalak mögé

 Mindenkit érdekel, hogy mi van a színpad mögött, mi van a maszkon túl, ugyanis másként látszik valami a közönség soraiból és másként a kulisszák mögül. A szerencsés érdeklődők most betekinthetnek ebbe: megnézhetik, hogyan és mikor kezd el készülődni a színész, gyakorolja-e még utolsó pillanatban a szöveget, hogyan zajlik a sminkelés, az öltözés, s akár még meg is kérdezheti, izgul-e vajon a főszereplő. De az előadás ideje alatt is más nézőpontból szemlélheti a darabot, izgalmas lehet például a gyors öltözés a szerepcserék alkalmával, amikor hátra rohan a színész egy korty vízért, vagy az is, hogy ki mit csinál, ha épp a szerepe miatt nem kell a színpadon lennie. A szerencsések ezt mind megtudhatják.

S hogy kik lehetnek ezek? A december 6-ai Harold Pinter A gondnok előadáson mindenki, aki vállalná a kulisszák mögötti betekintést, egy sorszámot kap a jegye mellé, ezek közül sorsolják ki az előadás szünetében azt a két szerencsés nézőt, aki a következő, általa választott előadáson már a színfalak mögül nézheti végig az előadást s annak készületeit. Ezentúl minden előadáson lehetősége lesz két nézőnek erre.

Ajándékozzon színházi élményt

 Kifogyott az ötletekből? Unja már a sablonos karácsonyi ajándékokat? Ajándékozzon szeretteinek színházijegyeket, hogy tartalmasan töltsék az ünnepeket! A Spectrum Színház most kedvezményes előadáscsomaggal várja azokat, akik színházi élménnyel lepnék meg szeretteiket.

A színház négy előadását tartalmazza a kedvezményes karácsonyi csomag, amelyhez az akció keretén belül most csak 32 lejért lehet hozzájutni. Ezért az árért Karácsony és szilveszter között meg lehet nézni Molière A nők iskolája, Gogol Egy őrült naplója, Harol Pinter A gondnok, valamint Matei Vișniec Nyina, avagy a kitömött sirályok törékenységéről című előadásokat. Ez azt jelenti, hogy a 15 lejes színházjegy ebben a csomagban most csak 8 lejbe kerül.

Az ünnepi ajándékcsomagot megvásárolni a Spectrum Színház Rózsák tere 13. szám alatti helyszínén lehet hétköznaponként 10 és 12 között, ugyanebben az időszakban foglalni is lehet a 0744-301.875-ös telefonszámon.