Adventi invokáció Kovásznán és Gelencén

Adventi invokáció Kovásznán és Gelencén

December 15-én, 19 órától a Kovászna Városi Művelődési Központban, 22-én,19 órától pedig a gelencei kultúrotthonban mutatja be a kézdivásárhelyi Udvartér Színház Születnie kell valakinek című adventi invokációját. Az előadást Lung László Zsolt rendezte, közreműködik az Evilági zenekar, Elek Ágota és Kiss László színművészek, valamint Nánia Hanna, Keserű Kincső, Nagy Tarczali Viktória és Simon Vizi Dorka.

Ismét érkezik az elcsendesülés időszaka. Nem robajjal jön, hanem nyugodtság jár a nyomában, és békéjével akarja megajándékozni befogadóját. Minden advent a szelíd várakozás kitanulásának ideje, amikor nem elszenvedői, hanem sokkal inkább aktív formálói vagyunk mindannak a folyamatnak, melynek végén Krisztus békéje talál bennünk lakást.

Idén az Udvartér Színház társulata arra keresi a választ: milyen módon lehet jól várni. Mert abban biztosak vagyunk, hogy születnie kell valakinek, akire érdemes várni, aki betölt és teljessé tesz, aki minden bizonnyal eljön. A kérdés már csak az, talál-e bennünk olyan szeretetteljes helyre, mely kezdettől fogva neki készült, s mely legyen bármilyen viharoktól megtépett zug is, készen van arra, hogy megteljen az érkező, a mindenség békéjével.

*

EVILÁGI ZENEKAR

ELEK ÁGOTA

KISS LÁSZLÓ

*

NÁNIA HANNA

KESERŰ KINCSŐ

NAGY TARCZALI VIKTÓRIA

SIMON VIZI DORKA

– – –

Hangtechnika:

SZABÓ NORBERT

Fénytechnika:

SZABÓ HUNOR

Színpadtechnika:

POPOV SÁNDOR • FEKETE MAGDOLNA

TÓTH LÁSZLÓ • DOMBAI ATTILA

SZABÓ CSABA

*

Arculat/Plakát:

DÁVID ATTILA

*

Produkciós asszisztens:

SZEGETI ABIGÉL • FARKAS IMOLA • SZABÓ RITA

*

Ügyelő:

BANGYÁN RÉKA

*

Rendezőasszisztens: NÁNIA HANNA

RENDEZŐ: LUNG LÁSZLÓ ZSOLT