Adománygyűjtés a marosvásárhelyi színházban

Adománygyűjtés a marosvásárhelyi színházban

Az év bármely szakaszában jó örömöt szerezni, kiváltképp azok számára, akiknek erre a leginkább szükségük van. A karácsonyi ünnep előtti időszakban ez a gesztus még varázslatosabb lehet egyaránt azoknak, akik adnak és azoknak, akik kapnak.

A Marosvásárhelyi Nemzeti Színház és az „Együtt a Rákos Gyermekekért” Egyesület közösen igyekszik az ünnep varázsát becsempészni a rászoruló gyerekek életébe.

E nemes cél érdekében kérik fel a lakósságot, hogy amennyiben módjukban áll, ajándékozzanak csomagot a 6 hónapos és 17 éveskor közötti gyerekek számára.

Annak érdekében, hogy a gyerekeknek egyben kellemes és hasznos ajándékot adományozzunk, javasolt, hogy minden csomag a következőket tartalmazza:

tusfürdő, fogkefe, fogkrém, sapka/kendőcske/sál, egy apró játék, egy könyv, termosz/csésze, színes/nedves zsebkendő.

 Az orvosok által előírt étkezési korlátozások és étrend betartásának érdekében felkérik az ajándékozni vágyókat, hogy élelmiszereket és édességeket ne tegyenek a csomagba. Ehelyett bátorítást, jó kívánságokat és kedves gondolatokat megfogalmazó levelet, vagy képeslapot mellékelhetnek, amellyel örömöt szerezhetnek a megajándékozottnak.

Az adományokat keddtől, november 26-tól lehet elhelyezni a Nemzeti Színház bejáratainál:

a főbejáratnál található adományládába– kedd-pénteki napokon 9.00 és 15.00 óra között és előadások kezdete előtt egy órával –, valamint a művészbejárónál (a Kisterem bejáratánál) naponta 8.00–22.00 óra között.

Az adományokat december 12-ig lehet elhelyezni.