A Tompa Miklós Társulat bérletajánlata a 2018/2019-es évadra

A Tompa Miklós Társulat bérletajánlata a 2018/2019-es évadra

A 2018/2019-as évadban 8 új bemutatóval és 17 továbbra is műsoron tartott, szakmai elismerésnek és közönségsikernek örvendő előadásával várja nézőit a Marosvásárhelyi Nemzeti Színház Tompa Miklós Társulata, továbbá felhívja a színházkedvelők figyelmét arra, hogy az előadásokra a belépés a színház bérletes nézői számára átlagosan 25-30%-kal olcsóbb.

A Nagyteremben sorra kerülő bemutatók: Henrik Ibsen: NÓRAdráma, rendező: Keresztes Attila; Tamási Áron: TÜNDÖKLŐ JEROMOS – drámai játék, rendező: Török Viola, | A Tompa Miklós Társulat, a Spectrum Színház és a Maros Művészegyüttes közös produkciója;

Agatha Christie: „… ÉS MÁR SENKI SEM”krimi, rendező: Gáspárik Attila; Kiss Csaba: HAZATÉRÉS DÁNIÁBAdráma, rendező: Kiss Csaba. A kistermi premierek a következők:  Horace McCoy: A LOVAKAT LELÖVIK, UGYE?dráma, rendező: Mădălin Hîncu | A fiatal rendezőknek meghirdetett pályázat nyertese; Gerhart Hauptmann: A PATKÁNYOKberlini tragikomédia rendező: Zsótér Sándor; Krzysztof Kieslowski: TÍZPARANCSOLAT dráma, rendező: Norbert Rakowski, Székely János: ÉN ÉS A VILÁG Henn János előadóestje | 90 éve született Székely János | A Tompa Miklós Társulat és a Gyulai Várszínház közös produkciója;

A 2018/2019-es évadban a Tompa Miklós Társulat részben megújított bérletajánlattal várja közönségét.

A BERNÁDY GYÖRGY mecénásbérlet (740 lej) érvényes a Tompa Miklós Társulat összes bemutatójára, továbbá garancia arra, hogy tulajdonosa összes színházi rendezvényről elsőként értesül. A mecénás a színház kiemelt támogatója.

A KEMÉNY JÁNOS bemutatóbérlet (200 lej) érvényes a Tompa Miklós Társulat 4 nagytermi előadásának bemutatójára.

A KÁNTORNÉ nyugdíjasbérlet (45 lej) érvényes a Tompa Miklós Társulat 4 nagytermi, 17 órától kezdődő előadására.

A bérletajánlatban továbbra is szerepelnek a szabadbérletek, amelyek nincsenek előre meghatározott dátumhoz, időponthoz kötve és nem helyreszólóak. A bérlet használata előtt minimum 24 órával helyjegyet kell kiváltani a jegypénztárnál. Ennek hiányában helyet foglalhat a nézőtéren szabadon maradó székeken. A szabadbérlethez tartozó helyjegyek online is kiválthatók a biletmaster.ro oldalon, így nem szükséges a bérlet minden egyes használata előtt elmenni a jegypénztárig! A 4, 6 és 8 egységes szabadbérletek az évad során – a bemutatók és vendégelőadások kivételével – felhasználhatók a Tompa Miklós Társulat repertoárján lévő nagytermi, kistermi vagy underground termi előadások megtekintésére. A szabadbérletek egységeit akár egyszeri alkalommal is fel lehet használni, de több személy egyazon előadásra való belépése is lehetséges ugyanazzal a bérlettel.

Újdonság, hogy ettől az évadtól a diákok, az egyetemisták, a nyugdíjasok és a pedagógusok kedvezményes áron válthatnak 4, 6 és 8 egységes szabadbérletet.

A Kovács György felnőtt-, a Delly Ferenc nyugdíjas-, a Molter Károly nyugdíjas-, a Bolyai János diák- és a Harag György egyetemista-, valamint a Köteles Sámuel pedagógusbérlet helyét a 4, 6 vagy 8 egységes szabadbérletek veszik át, melyeknek kedvezményes árkategóriáik is vannak.

A Tompa Miklós Társulat (nagytermi és kistermi) előadásai színházjeggyel vagy a 4, 6 és 8 egységes szabadbérletekkel látogathatók. (Teljes árú jegy: 25 lej; Kedvezményes diák-, egyetemista-, nyugdíjasjegy: 15 lej; Bemutatójegy, szilveszteri előadás: 60 lej, Kedvezményes jegy fogyatékkal élők számára: 1 lej)

A Tompa Miklós Társulat minden magyar nyelven játszott előadását román nyelvű, esetenként angol nyelvű feliratozással játssza.

A Színházban működő jegypénztár nyitvatartása: keddtől péntekig 9.00 és 15.00 óra között, valamint előadások előtt egy órával (telefon: 0365 806 865 – Nagyterem). A Színház Kultúrpalotában működő jegyirodája keddtől péntekig 12.00 és 17.30 között tart nyitva (telefon: 0372 758 230). Online bérletvásárlás és -újítás a biletmaster.ro honlapon.

A tavalyi bérletesek (Bernády György-, Kemény János-, Kántorné bérletek) helyét a színház szeptember 30-ig fenntartja!