A Spectrum Színház decemberi játékrendje

A Spectrum Színház decemberi játékrendje

December 16-án, szombat este 7 órától a színház Tatár Rózsa kortárs író ADY ÉS ADÉL című monodrámáját tűzte műsorra. A dráma a magányos és boldogtalan Léda hattyúdala.  Az egykor bálványozott nő, a végzet asszonya a halálos ágyán megidézi a halott költőt és újraéli viharos szerelmük boldog és fájó pillanatait. Léda szerepében a marosvásárhelyi színházi élet nagyasszonyát, Farkas Ibolya Poór Lily-díjas színművészt láthatják.  A darabot Török Viola rendezte.

           A Bartis Attila novelláiból készült AMIKOR …című pódium-előadását 2o-án, szerdán este 7 órától tűzte műsorra. Marosvásárhelyi történet, hiszen a Bartis-novellák a Magyarországra kitelepült író személyes, családi emlékeit dolgozzák fel.  Bogdán Zsolt Jászai Mari díjas kiváló és érdemes művész a produkció dramaturgja, rendezője és egyben előadóművésze is.

               21-én, csütörtökön este 7 órától a színház a BOSZORKÁNY című előadását ismétli meg.   A darab középpontjában Báthory Anna és Bethlen Gábor fejedelem sorsszerű találkozása van. Szerelem, hűség, államérdek…A kérdés az, hogy politikai okokból, a jó hírnevének megőrzéséért és a nagy Báthory-vagyon megkaparintásáért képes-e feláldozni a fejedelem a szerelmes boszorkányt? Szereplők: Csutak Réka, Bogdán Zsolt, Lőrincz Ágnes, Szarvas József és Tatai Sándor.  Rendezte Török Viola

 H͟e͟l͟y͟f͟o͟g͟l͟a͟l͟á͟s͟: 0744 301 875

A jegyek kiválthatók a Spectrum Színház jegypénztárában hétköznaponként 9:3o és 13 óra között.