A sepsiszentgyörgyi M Studio előadása a Figuránál

A sepsiszentgyörgyi M Studio előadása a Figuránál

Október 28-án, szombat este 7 órától a Figura Stúdió Színház nagytermében kerül műsorra a sepsiszentgyörgyi M Studio táncszínházi előadása, A Jó, a Rossz és a K**va Anyád című táncszínházi produkció, melynek rendező-koreográfusa Fehér Ferenc.
Az eredeti történetből mindössze a cím és a hangulat szolgál alapul. A történet itt igen egyszerű. Egy kis közösségről szól, akik mindennapjaikat egymás közt élik meg és élik túl. Az unalom elűzésére egymást szórakoztatják. A mulatságnak és a párbajoknak itt hatalmas szerepe van.
A társadalom nem kívánatos „fuck off bandái” és perditái kerültek ide ebbe a nem hétköznapi porfészekbe, ebbe a nem akármilyen kisvárosba, aminek a neve El Perdido. Azonban egyszercsak valami megváltozik…
A vendégjáték Hargita Megye Tanácsa támogatásával valósul meg.
Jegyek ára 15 lej, diákoknak, nyugdíjasoknak és csoportkedvezménnyel (min. 10 fő) 10 lej. Jegyek válthatók munkanapokon 15.00 és 19.00 óra között a Figura Stúdió Színház előcsarnokában található jegypénztárban. Helyfoglalás és információk a 0752-227-011-es telefonszámon, vagy az org@figura.ro e-mail címen.

Szereplők: Bajkó László, Deák Zoltán, Gáll Katalin, Nagy Eszter, Orbán Levente, Polgár Emília, Szekrényes László, Veres Nagy Attila

Rendező-koreográfus: Fehér Ferenc