A Puck Bábszínház jövő héten is szabadtéren játszik

A Puck Bábszínház jövő héten is szabadtéren játszik

Július első hétvégéjén ismét két szabadtéri előadással várja közönségét a Puck Bábszínház. Szombaton 11:00 órától a Szegény Dzsoni és Árnika, vasárnap 11:00 órától az Utazás meseországban (Călătorie în lumea poveștilor) tekinthető meg.

Szegény Dzsoni a Százarcú Boszorka fondorlatos mesterkedései és kaján csábításai ellenére megismeri és megszereti igazi párját Östör király leányát: Árnikát. A féltő apai szeretet próbára teszi a fiatalok hűségét, és egy gonosz varázslat Árnikát vagy Dzsonit folyamatosan kacsává változtatja, de Dzsoni eszessége és leleményessége, Árnika jó szíve és határozott kiállása mindannyiszor kisegíti őket a nehéz helyzetekből. Az előadást Varga Ibolya rendezte, Lázár Ervin meséjét Láng Zsolt dramatizálta.

Vasárnap a román társulat előadását lehet megtekinteni, amelyet szintén Varga Ibolya rendezett. Az óvódásoknak szóló előadás lehetőséget nyújt megismerni a bábszínház repertoárjának legkedveltebb figuráit: Puckot, a csintalan manót, a legkisebb kecskegidót, valamint az öreganyó lányát.

Jegyeket az előadás előtt lehet vásárolni a helyszínen, egységes, 10 lejes áron.

Az előadás megtartásával kapcsolatos információk:

A maximális nézőszám 50 személy, az előadás előtt fertőtlenítésre, valamint a testhőmérséklet mérésére kerül sor, ezért ajánlott kezdés előtt minimum 30 perccel érkezni. A szervezők kérik a résztvevőket, hogy hozzanak magukkal szájmaszkokat, valamint, hogy tartsák be a biztonsági előírásokat.

Amennyiben az időjárási viszonyok nem teszik lehetővé az előadás megtartását, a már megvásárolt jegyek felhasználhatók egy másik alkalommal.