A patkányok helyett az Abszint című előadás Marosvásárhelyen

A patkányok helyett az Abszint című előadás Marosvásárhelyen

A Marosvásárhelyi Nemzeti Színház Tompa Miklós Társulata biztonsági okok miatt a 2022. január 27., csütörtök 18:30 órára tervezett A PATKÁNYOK című előadása helyett az ABSZINT című produkcióját tűzi műsorra.

A már megvásárolt jegyek előzetes helyfoglalással felhasználhatók az ABSZINT című produkcióra, vagy az idei évad végéig bármely (azonos értékű jeggyel rendelkező) előadás alkalmával. Kérjük közönségünket, hogy részvételi szándékukat január 27., reggel 8 óráig a  secretariat@teatrunational.ro címen jelezzék.

A jegyek értékének visszaváltására 2022. január 31-ig van lehetőség, írásbeli igénylés valamint a megvásárolt jegyek felmutatásával. Az online vásárolt jegyek esetében a kérvényt és a kérvényhez csatolt megvásárolt jegyet – fotózott vagy szkennelt formában – a secretariat@teatrunational.ro címre lehet benyújtani. A jegypénztárnál vásárolt jegyek értéke személyesen, a színház jegypénztárában, hétköznapokon 9:00-18:00 óra között igényelhető vissza.

ABSZINT – Írta és rendezte: Olt Tamás

A Marosvásárhelyi Nemzeti Színház Tompa Miklós Társulata és a kaposvári Csiky Gergely Színház közös produkciója.

Szereplők: Sebestyén Aba, Berekméri Katalin, László Csaba, Tollas Gábor. Díszlettervező: Pintér Réka; Jelmeztervező: Lakatos Márk; Koreográfus: Gulyás Anna; Jelmeztervező asszisztens: Moldován Orsolya; Zenei vezető: Apostolache Kiss Zénó.

A 12 éven felülieknek ajánlott, román felirattal követhető előadás változatlan időpontban, január 27-én, csütörtökön 18:30 órától a Színház Kistermében tekinthető meg. Az előadás a járványügyi szabályozások miatt korlátozott számú férőhellyel és a járványügyi intézkedések szigorú betartásával történik. Jegyek a Színház nagytermi jegypénztárában (nyitva tartás hétköznapokon 9 és 18 óra között, telefonszám: 0365 806 865), a helyszínen előadás előtt egy órával, valamint online a Biletmaster oldalán válthatók: https://teatrunational.biletmaster.ro/hun/Event/44003489/Abszint.