A nőket ünnepelik a Tamási Áron Színházban

A nőket ünnepelik a Tamási Áron Színházban

A Tamási Áron Színház március 8-ára a Zakariás Zalán által rendezett Jegesmedvék című előadását tűzte műsorra. Azok a női nézők, akik március 8-án megnézik az előadást, kedvezményben részesülnek – megajándékozzák őket egy ingyen belépéssel. Ezt a belépést előzetes helyfoglalást követően bármelyik Ábel-bérletes előadáson érvényesíthetik.

A Jonas Gardell, svéd drámaíró Jegesmedvék című műve három nőalakot mutat be, akik a jelenkori problémák áldozatává válnak. A főszereplő, Ilse beteges fantáziájának, folyamatos zsörtölődésének következménye a világtól való teljes elidegenedése. Az egyik lánya elvált, a másiknak esélye sem volt férjhez menni, a fia pedig, a felkapott író, éppen az anyjához való megromlott viszonyáról ír sikerkönyvet. Ami közös bennük, hogy mindannyian szeretetnélküliségre vannak ítélve, és a túlélés érdekében igyekeznek minden lehetőséget megragadni.

A március 8-i, nőnapi előadást 19 órai kezdettel a Háromszék Táncstúdióban tekinthetik meg. Jegyeket a Kulturális Szervezőirodában, valamint a biletmaster.ro weboldalon vásárolhatnak