A kisteremből nagytermi stúdiótérbe költöznek a Nemzeti előadásai

A kisteremből nagytermi stúdiótérbe költöznek a Nemzeti előadásai

A magas hőmérsékletre való tekintettel a Marosvásárhelyi Nemzeti Színház júniusban nagytermi stúdiótérbe költözteti a kistermi előadásait.

Tehát a nagytermi stúdiótérben lesz látható  Molière/Bodolay: LE MISANTHROPE – AZ ÚJ EMBERGYŰLÖLŐ című komédiája június 20-án, csütörtökön este fél nyolctól, Pozsgai Zsolt: LISELOTTE ÉS A MÁJUS tragikomédia június 26-án, szerdán 19.30-tól, valamint Gerhart Hauptmann: A PATKÁNYOK című darabja június 27-én, csütörtökön 19.30-tól.

Karácsony Benő – Kincses Elemér: PJOTRUSKA című könnyes bohózat az Underground teremben nézhető meg június 23-án, vasárnap és 25-én, kedden este 7 órától.

Szintén a nagytermi stúdiótérben lesznek megtartva a Liviu Rebreanu Társulat előadásai: június 21-én, pénteken 19.30-tól a SOȚ DE VÂNZARE / ELADÓ FÉRJ, 23-án, vasárnap 19.30-tól a CAMPIONATUL DE IMPROVIZAȚIE / IMPROVIZÁCIÓ BAJNOKSÁG és 25-én, kedden az OFFLINE.

Az előadásokra jegyek válthatók a Marosvásárhelyi Nemzeti Színház Kultúrpalotában működő jegyirodájában (telefon: 0372 951 251), a Színházban működő jegypénztárban (telefon: 0365 806 865) és online, a www.biletmaster.ro  honlapon. Előadások előtt egy órával ezúttal a Nagyteremnél működő jegypénztár lesz nyitva.