A kézdivásárhelyi Városi Színház vendégjátéka a Figuránál

A kézdivásárhelyi Városi Színház vendégjátéka a Figuránál

Február 27-én, hétfőn este 7 órától a Figuránál kerül bemutatásra a kézdivásárhelyi Városi Színház előadásában Ray Cooney darabja, a Ketten a neten című vígjáték.

John Smith taxisofőr, aki korábban párhuzamos életeket élt, két felesége és két háztartása között próbált lavírozni, most ismét kényes helyzetbe került. Felnőttek a két házasságból származó gyermekei, akik az internet segítségével találtak egymásra.

Ismerkedésüket viszont a közös apa minden eszközzel igyekszik megakadályozni, és ez számos komikus helyzetet eredményez.

Ray Cooney Ketten a neten című darabja egy nagyon jól megszerkeztett bohózat , és nem csalódik az a néző, aki szórakozni, kacagni vágyik. És az sem csalódik, aki mindezek mellett a tartalmat keresi. Egy átlagos bohózatnál több ez a szöveg, mert mély emberi viszonyokat ragad meg, ugyanakkor a megváltozó emberi értékrendek témája napjainkban rendivül aktuálissá vált.

A Nagy István fordításában és Kolcsár József rendezésében színpadra állított előadásban jellem- és helyzetkomikumok szintjén találunk sok olyan pillanatot, amikor őszintén felnevethetünk.

Megcsalások, megcsalatások, átverések sorozata. A játék tétje tehát ezúttal kizárólag a felszabadító nevettetés, nevetés…..

Jegyek ára 20 lej, diákoknak és nyugdíjasoknak 15 lej. Jegyek válthatók munkanapokon 10.00 és 16.00 óra között a Figura jegyirodájában, vagy előadás előtt egy órával a színház előcsarnokában. Tel.: 0752-227-011; e-mail: org@figura.ro

Szereposztás:

GAVIN SMITH – Daczó Zádor

VICKY SMITH – Mikola Csengele

BARBARA SMITH – Péntek Zsuzsa

MARY SMITH – Márdirosz Ágnes

JOHN SMITH – Kolcsár József

STANLEY GARDNER – Lung László Zsolt

APUS – Kiss László

DÍSZLET, JELMEZ – Delikates Couture

Rendező: Kolcsár József