A kecskeméti színház komédiája Gyergyószentmiklóson

A kecskeméti színház komédiája Gyergyószentmiklóson

Június 19-én, kedden este 7 órától a kecskeméti Katona József Színház Család ellen nincs orvosság című komédia lesz látható a Figura Stúdió Színház nagytermében. A kecskeméti színház nem először vendégszerepel Gyergyószentmiklóson, tavaly a Boeing, Boeing című vígjátékot mutatta be a társulat a Figuránál.

Ray Cooney fergeteges komédiája, melynek főhőse életének egyik legfontosabb momentuma előtt állva gyanútlanul, mit sem sejtve apa lesz. De mit szól ehhez a feleség? Aki természetesen nem az anya… Nyílt lapokkal játszva minden megoldható! De ne próbáljunk meg inkább néhány kerülőutat? Például fogjuk másra az egészet, öltsünk álruhát, injekciózzunk be valakit, akit nem kellene és bonyolítsuk, göngyölítsük minél hatalmasabbra a káoszt magunk körül! Elhiszik, hogy ebből az egészből jól is kijöhetnek? Önök, kedves Nézőink kétségtelenül, hiszen az önfeledt kacagás órája elérkezett. Egy páratlan páros, Cseke Péter és Szerednyey Béla rendezésében bizonyságot nyer, hogy Család ellen nincs orvosság!

A Kecskeméti Katona József Színház Család ellen nincs orvosság című előadásának gyergyószentmiklósi bemutatója Hargita Megye Tanácsa támogatásával valósul meg a székelyudvarhelyi Hargita Megyei Hagyományőrzési Forrásközpont által.

 

A produkcióra a jegyek ára 15 lej. Jegyek válthatók munkanapokon 15.00 és 19.00 óra között a Figura Stúdió Színház előcsarnokában található jegypénztárban.

 

Helyfoglalás és információk a 0752-227-011-es telefonszámon, vagy az org@figura.ro e-mail címen. Online jegyvásárlási lehetőség a www.biletmaster.ro oldalon.

Ray Cooney: CSALÁD ELLEN NINCS ORVOSSÁG
komédia

Dr. David Mortimore: Cseke Péter

Dr. Hubert Bonney: Kiss Zoltán

Rosemary Mortimore: Danyi Judit

Jane Tate: Magyar Éva

Sir Willoughby Drake: Sirkó László

Őrmester: Pál Attila

Leslie: Farkas Ádám

Főnővér: Csombor Teréz

Dr. Mike Conolly: Ferencz Bálint

Bill: Kiss Jenő

Mama: Réti Erika

Nővér   : PATYI SZILVIA

Díszlettervező: Szlávik István

Jelmeztervező: Garics Krisztina

Fordító: Komáromy Rudolf

Rendezőasszisztens: Frigyesi Tünde

Rendező: Szerednyey Béla és Cseke Péter