A Katonában kerül sor az Osonó előadására

A Katonában kerül sor az Osonó előadására

Budapesten, a Katona József Színház március 16-án, szombaton 19.15 órakor ad otthont az Osonó Ahogyan a víz tükrözi az arcot című produkciójának 550-ik  ünnepi előadásnak, amelyet közönségtalálkozó követ. A Fazakas Misi által rendezett dokumentarista színházi megnyilatkozást először 2011. május 21-én láthatta a közönség, és azóta 3 kontinens 24 országának 178 településén mutatta be a társulat. A produkció eddig 12 nemzetközi fesztiválon képviselte Kelet-Európát és számos díjban részesült.

A társulat állandó színésze, Mucha Oszkár a kezdetektől benne van, raja kívül mindeddig 31-en működtek együtt az előadásban, közülük három thaiföldi színész is. Az 550 előadás alatt megközelítőleg 28.000 néző látta a produkciót, és fogyókellékként 550 liter tej és 1.100 banán fogyott el.

A Fazakas Misi által rendezett előadás kiinduló pontját a fiatalok személyes történetei képezik, így a fiatalokat érintő társadalmi- szociális problémákat, a magányos gyerek, a tehetetlen szülők, a kiszolgáltatott fiatalok helyzetét és történeteit járja körbe a társulat, megmutatva arcainkat, ahogyan a víz tükrözi azokat.

 

Szereplők: Mucha Oszkár, Mihácsi Veronika, Fazakas Hunor, Kozma Zsófi, Macsuka Patrik

Technikus: Pászka Gáspár Csongor

Rendező: Fazakas Misi