A kaktusz virága a Csíki Játékszín műsorán

A kaktusz virága a Csíki Játékszín műsorán

A Csíki Játékszín január 23-án, kedden a Csongor és Tünde bérletes nézőknek, január 24-én, szerdán az Arlechino bérletes nézőknek és január 25-án, csütörtökön a Romeo és Júlia bérletes nézőknek játssza a A kaktusz virága című zenés vígjátékát. Mindhárom nap 17 órai kezdéssel tekinthető meg az előadás. A fennmaradó helyekre jegyet is lehet váltani a színház jegypénztárában. Helyfoglalásra a 0266-314472-es valamint a 0751-039026-os telefonszámokon van lehetőség.

A párizsi sztárfogorvos és szájsebész, Julien nők sokaságát bolondítja magába. Hogy ne kelljen lehorgonyoznia egyik kalandja mellett sem, gyűrűt húz és háromgyermekes családapaként mutatkozik be a hölgyeknek. Így találkozik a húsz évvel fiatalabb Antoniával, akinek kész lenne megkérni a kezét is, de ahhoz előbb el kell válnia a kitalált feleségétől. A lelkiismeretes Antonia ragaszkodik hozzá, hogy találkozzon Julien nejével a válás előtt. Végső elkeseredésében Julien a tíz éve mellette dolgozó asszisztenséhez, a kaktusznak gyúnyolt Stéphanie Vigneau kisasszonyhoz fordul segítségért.

Az előadást 12 éven aluliaknak nem ajánlják.

A produkciót a párizsi SACD, a budapesti Hofra KFt szerzői ügynökségek és Szenes Andrea engedélyezte.

Pierre Barillet – Jean-Pierre Grédy

A KAKTUSZ VIRÁGA

zenés vígjáték

zeneszerző: Nádas Gábor

dalszövegíró: Szenes Iván

fordította: Bognár Róbert

szereplők: Stéphanie: Dálnoky Csilla; Julien: Kozma Attila; Antonia: Sándor Anna; Norbert: Kosztándi Zsolt; Igor: Puskás László; Madame Durand-Bénéchol: Bartalis Gabriella/ Márdirosz Ágnes; Monsieur Cochet: Lőrincz András Ernő; Boticelli Primaverája: Bokor Andrea; Bárénekes: Zsigmond Éva Beáta.

zenekar:  Ráduj Gábor, Hompoth Arthur-Norbert, Gáspár Álmos, János László, Bene Zoltán

a tervező munkatársa: Balogh László; a koreográfus munkatársa: Zaiba Anikó; a dalokat hangszerelte, zenei vezető: Bene Zoltán; koreográfus: Horváth Gyula Antal; díszlet-jelmeztervező: Kelemen Kata; rendező: Kányádi Szilárd.