A József Attila Színházban vendégszerepel a Harag György Társulat

A József Attila Színházban vendégszerepel a Harag György Társulat

December 7-én 19 órai kezdettel a budapesti József Attila Színházban vendégszerepel a Harag György Társulat nagy sikerű zenés vígjátéka, az Illatszertár című előadás.

A társulat rendszeresen visszajáró vendég a budapesti teátrumban, a színház határon túli programjában mások mellett az Antigoné, a Ludas Matyi Szatmárban, a Tévedések vígjátéka, A dzsungel könyve és a Hippolyt, a lakáj című produkciókat is itt láthatta a fővárosi közönség.

László Miklós rendkívül népszerű, a tengerentúlon is ismert, számtalan alkalommal, nagy sikerrel fel- és átdolgozott műve az Illatszertár, amely rövid idő alatt a szatmári közönség körében is igen népszerű lett, Márkó Eszter rendezésében.

Az előadás helyszíne a képzeletbeli budapesti drogéria, ahol a mindennapi robotolásban megkeseredett alkalmazottak keresik a boldogságot vagy épp helyüket az életben. S mint ahogy az napjainkban is egyre gyakoribb, a szerelem nem személyes találkozások során bimbózik, hanem üzenetek, levelezések útján, mert hát az elfoglalt embereknek nincs idejük randevúzni… Pedig az igazi szerelem talán éppen egy illatszertárban dolgozik velünk, és e percben még azt hisszük, ki nem állhatjuk egymást…

A budapesti vendégszerepléssel kapcsolatos érdekesség, hogy a darab rendezője, a Harag György Társulat egykori színésze, Márkó Eszter jó ideig a József Attila Színház társulatának állandó tagja volt.