A fotó a Marosvásárhelyi Nemzeti Színház tulajdona.

A játszma vége lesz látható Kolozsváron

Samuel Beckett: A JÁTSZMA VÉGE című színművét Tompa Gábor rendezésében mutatta be az elmúlt évadban a Tompa Miklós Társulat. Szereplők: Bíró József, Bartha László Zsolt, Biluska Annamária és Makra Lajos. Dramaturg: Visky András, díszlet- és jelmeztervező: Dobre-Kóthay Judit, rendezőasszisztens: Nagy Botond. Samuel Beckett 1956-ban megjelent végjátéka (eredeti címén: Endgame) amaz abszolút utolsót megelőző pillanatot írja meg kínosan és kínzóan hosszúra nyújtva.

A jeles produkció októberben nagy sikerrel szerepelt Bukarestben az Országos Színházi Fesztiválon (FNT), ezen kívül beválogatást nyert a 2016. november 24 – december 4. között Kolozsváron zajló 5. Interferenciák Nemzetközi Színházi Fesztivál programjába, ahol november 27-én, vasárnap 19.00 órától lesz látható a Kolozsvári Állami Magyar Színház Nagyszínpadán, stúdiótérben.

A két fesztiválszereplés között az előadás Marosvásárhelyen is megtekinthető november 16-án, szerdán 19.00 órától a Nagytermi stúdiótérben.

 

Az előadás román feliratozással követhető!

Jegyek és bérletek a Kultúrpalota jegyirodájában (telefon 0372758230), a színházi jegypénztárban (telefon: 0365806865) és a www.biletmaster.ro honlapon válthatók.