A Jancsi és Juliskával kezdődik a 2023-2024-es évad

A Jancsi és Juliskával kezdődik a 2023-2024-es évad

Egy tartalmas hétvége után, amelyet a 7. WonderPuck Utcaszínházi Fesztiválnak köszönhetünk, a Jancsi és Juliska bemutatójával kezdődik a Puck Bábszínház 2023-2024-es évada. Varga Ibolya rendező a felújító próbákat már az előző évadban megkezdte, a közönség egy része pedig már az évad végén láthatta is az előadást egy nyilvános főpróba keretén belül. Szeptember 16-án 11:00 órától a Puck Bábszínház székhelyén tekinthető meg a felújított Jancsi és Juliska.

            Szeptemberben a közönség a szintén felújított A Tornyocska című előadást is megnézheti Jakab Ildikó rendezésében. Emellett az előző évadban, 2023 április 29-én bemutatott Lúdas Matyit is megnézhetik az érdeklődök Varga Ibolya rendezésében. A tornyocskát szeptember 23-án, a Lúdas Matyit pedig szeptember 30-án lehet megnézni 11:00 órától a bábszínház székhelyén.

            A Puck Bábszínház előadásaira előzetes helyfoglalás szükséges, amelyet a következő linken érhetnek el: http://puckpuppettheatre.eventbrite.com. A közelgő előadásokról és a bábszínház híreiről pedig a bábszínház Facebook oldalán értesülhetnek.