A csizmás kandúr Kézdivásárhelyen

A csizmás kandúr Kézdivásárhelyen

Az Udvartér Színház gyerekbérletének soron következő előadása az Ariel Ifjúsági és Gyermekszínház A csizmás kandúr című előadása, bábszínpadra írta Papp Melinda.

Április 10-én 10 órától a Mákvirág bérleteseket, 12 órától a Rezeda bérleteseket várják a Vigadó Művelődési Központ nagytermébe. Szabadjegyek is kaphatók 15 lejért.

A legkisebb testvér élete sosem könnyű a mesékben. Akkor különösen nehéz, ha idősebb testvérei öröklik a családi malmot és a családi szamarat, neki pedig csak egy éhes macska jut, no meg az országút.

Ám ha az a macska képes csizmát húzni, beszélni, de még dalra fakadni is, reménykedhetünk, hogy az ő segítségével hősünk sorsa nem várt fordulatot vesz.

Ki tudja, még talán gróf vagy báró is lehet belőle, meg szép királylány lehet a felesége – de csitt! Már érkezik is Szenyóra Rozina és családi vándorszínháza, hogy eljátsszák Nektek a Macskamester hiteles történetét!

Szereplők:
Máthé Rozália
Halmágyi Éva
Bonczidai Dezső
Szabó Dániel
Cseke Péter
Dull János

Szövegkönyv: Papp Melinda
Zeneszerző: Cseke Péter és Dull János
Tervező: Matyi Ágota
Rendező: SRAMÓ GÁBOR

Az intézmény fenntartója:
» KÉZDIVÁSÁRHELY POLGÁRMESTERI HIVATALA
Főtámogató:
» KOVÁSZNA MEGYE TANÁCSA
Főtámogató:
» VIGADÓ KÖZHASZNÚ ALAPíTVÁNY

Jegyek válthatók a VIGADÓ MŰVELŐDÉSI KÖZPONT jegypénztárában minden hétfőn, kedden, szerdán és csütörtökön 10.00 és 16.00 óra között, minden pénteken 10.00 és 14.00 között, valamint előadások előtt egy órával. Információk és helyfoglalás a 0730 600 279-es telefonszámon. A műsorváltoztatás jogát fenntartják!