A 7 főbűn: Blénessy Enikő egyéni műsora

A 7 főbűn: Blénessy Enikő egyéni műsora

Május 8-án, vasárnap este 7 órától kerül bemutatásra a Figuránál Blénessy Enikő egyéni műsora, A 7 főbűn.

Egy angyal, bármelyikünk lehetne, szorgoskodik körülöttünk. Emberek után takarít. Meglátja bennünk a rosszat. Saját, vagy mások bűneinek áldozatai vagyunk. Vagy talán nem is létezik hét főbűn, minden rossz, hiány, ami napjaink emberét sújtja visszavezethető egy hatalmas tévedésre? Talán a nézőkkel együtt válaszokat találunk, talán kívülről szemlélve  magunkat sikerül megmosolyogni, egy rövid óráig, gyarlóságainkat.

És az angyalokkal mi történik? Nagymamám sokszor mondta nekem: „ Beléd bújt a kisördög!” Mit volt mit tennem, megembereltem magam, átbucskáztam háromszor a fejemen, és úgy döntöttem angyalbőrbe bújok.

Blénessy Enikő, volt figurás színésznő jelenleg a Temesvári Állami Német Színház társulatának tagja.

Jegyek ára 15 lej, diákoknak és nyugdíjasoknak kedvezményesen 10 lej. 5 fős csoport esetén a jegyek ára kedvezményesen 12 lej, diákoknak és nyugdíjasoknak 8 lej. Csoportkedvezmény csak az elővételben megváltott jegyekre érvényes. Jegyek kaphatók munkanapokon 10:00 és 16:00 óra közt a Figura jegyirodájában, vagy előadás előtt a helyszínen. Telefonos helyfoglalás munkanapokon 10:00 és 16:00 óra közt a 0752-227-011-es telefonszámon.