350. alkalommal az Osonó Ahogyan a víz tükrözi az arcot című előadása

350. alkalommal az Osonó Ahogyan a víz tükrözi az arcot című előadása

A Sepsiszentgyörgy Székelyföld Kulturális Fővárosa programsorozat részeként, december 28-án, vasárnap 18 órakor a Kamarateremben kerül sor az ünnepi 350. előadásra. A Fazakas Misi által rendezett dokumentarista előadást először 2011. május 21-én láthatta a közönség, és azóta 3 kontinens 18 országának 129 településén mutatta be a társulat. A produkció eddig 7 nemzetközi fesztiválon képviselte Kelet-Európát.

A társulat két állandó színésze, Mucha Oszkár és Daragics Bernadette a kezdetektől benne van az előadásban. Rajtuk kívül mindeddig 22-en működtek együtt az előadásban, közülük három thaiföldi színész is. A 350 előadás alatt, 350 liter tej és 700 banán fogyott el fogyókellékként.

Az előadásban, a fiatalokat érintő társadalmi- szociális problémákat, így a magányos gyerek, a tehetetlen szülők, a kiszolgáltatott fiatalok helyzetét és történeteit járja körbe a társulat. Hosszú beszélgetések, interjúk és egyéni megnyilatkozások eredménye a közös forgatókönyv alapján készült produkció, amellyel jövő év elején egy 5 hetes európai turnéra indul a társulat.

Az előadásról többet ITT lehet olvasni:

http://osono.ro/eloadasok/hu/Ahogyan-a-viz-tukrozi-az-arcot-10/0


Az előadást bemutató 2 perces trailer ITT tekinthető meg:

http://osono.ro/video/hu/Ahogyan-a-viz-tukrozi-az-arcot—Trailer-30/Eloadasok-6