1880-2020 (Idő-óda) bemutatóra készül a Lilliput Társulat

Nonverbális előadással készül a Lilliput Társulat. A produkciót Sardar Tagirovsky rendezi, 1880-2020 (Idő-óda) címmel. A bemutató időpontja december 19, hétfő 18 óra. Helyszínéül az Árkádia Bábszínház nagyterme szolgál.

A következő előadásra december 20-án, kedden 18 órától kerül sor. Helyeket előzetesen a Szigligeti Színház jegypénztárában lehet foglalni. A pénztár nyitvatartási ideje: hétfőtől péntekig 14-19 óra között, valamint egy órával az előadások előtt. Jegyárak: felnőtteknek 15, a kedvezményes, diák- és nyugdíjas jegy ára 10 lej.

 Az előadást 16 éven felüli nézőinknek ajánljuk.

 „Egy színházi előadás nekem mindig az elmúlásról szól, az elmúlás szép fájdalmáról. Amíg tart, addig együtt vagyunk a közönséggel és mindannyian alkotókká válunk. Teremtünk egy közös jelen időt. Itt az előadás elejétől kezdve az elmúlásról beszélünk. Nem beszélünk konkrét történetről. Nincs konkrét szereplő vagy cselekmény, hanem magáról az emberiségről beszélünk. Szavak nélkül, mert ebben az előadásban a hiánnyal kommunikálunk. A szónak a hiányával. Sokkal esetlenebbé és kiszolgáltatottabbá válunk. Sokkal jobban elkezdünk figyelni a gesztusainkra, az érzéseinkre, amikor nem beszélünk.” – Sardar Tagirovsky, az előadás rendezője.